•  x 

    Cart празна
  • спални лепенки
    Пачове терапия за сън


    • Стимулиращо заспиване
    • Подобрява заспиването
    • Освежава събуждането

    Купи онлайн

Политика за поверителност

Политика за поверителност BonoSana
http://www.sleepingpatch.eu

За нашата политика за поверителност
BonoSana се грижи много за вашата поверителност. Ние обработваме изключително данни, които са ни необходими за (подобряване) на нашите услуги,
и внимателно боравете с цялата информация, събрана за вас и използването на нашите услуги. Вашите данни не се споделят с
трети страни за търговски цели. Тази политика за поверителност се прилага за използването на уебсайта и услугите, предоставяни от
BonoSana. Началната дата за валидност на настоящите общи условия е 28/01/2020, с публикуването на нов
версия валидността на всички предишни версии се отменя. Тази политика за поверителност описва каква е информацията за вас
събрани от нас, за какво се използват тези данни и с кого и при какви условия могат да се споделят тези данни
трети лица. Също така ви обясняваме как съхраняваме вашите данни, как защитаваме данните ви от злоупотреба и какви права
имате личните данни, които ни предоставяте.

Ако имате въпроси относно нашата политика за поверителност, моля, свържете се с нашето лице за контакт с поверителността и ще намерите контакта
подробности в края на нашата политика за поверителност.

За нашата обработка на данни
По-долу можете да прочетете как обработваме вашите данни, къде ги съхраняваме, какви техники за защита използваме и на кого
данните са видими.

Уеб магазини софтуер
MijnWebwinkel
Нашият уебсайт е разработен с помощта на MijnWebwinkel aka MyOnlineStore софтуер. Лични данни
събрани с използването на нашия уебсайт и услуги се споделя с MyOnlineStore. MyOnlineStore изисква
достъп до тези данни за предлагане на (техническа) поддръжка. Те няма да използват тези данни за други цели.
MyOnlineStore има задължение, въз основа на споразумението, което имаме с тях, да поеме необходимо
предпазни мерки и мерки за сигурност, когато става въпрос за вашите лични данни. MyOnlineStore използва бисквитки, за да
съберете техническа информация за използването на софтуера. Не се събират и / или съхраняват лични данни.
MyOnlineStore запазва правото си да споделя вътрешно събраните данни, за да подобри собствените си услуги.

Електронна поща и пощенски списъци
Моят уебхостин
За нашия редовен бизнес имейл използваме имейл услугите на My webhost. Тази партия реализира
подходящи технически и организационни мерки за предотвратяване на злоупотреба, загуба или корупция на вашите данни. мой
webhost няма достъп до нашата пощенска кутия и ние се отнасяме към нашия имейл трафик поверително.

Платежни процесори
Моли
За сключване и обработка (част) на нашите плащания в нашия уеб магазин използваме доставчика на плащания Mollie.
Моли обработва вашето име, адрес и информация за пребиваване. Те също така обработват информация за плащания
като номер на банковата ви сметка или номер на кредитна карта. Моли е внедрила монтажни технически и
организационни мерки за защита на вашите лични данни. Моли си запазва правото да използва вашето лично
(анонимна) информация за по-нататъшно подобряване на техните услуги и в този контекст да я споделят с трета
партита. Всички горепосочени гаранции по отношение на защитата на вашите лични данни също са
приложимо за всякакви услуги на Mollie, които използват трети страни. Моли не съхранява вашите данни по-дълго от
вноските, разрешени от съответните правни основания.

Отзиви
WebshopKeur
Използваме WebwinkelKeur за събиране на отзиви. За да оставите след себе си отзив, трябва да попълните имейла си
адрес, име и място на пребиваване. WebwinkelKeur споделя определени данни с нас, които са ни необходими
съответства на вашия преглед с вашата поръчка. Освен това WebwinkelKeur публикува вашето име и място на
пребиваване на собствен уебсайт. В някои случаи WebwinkelKeur може да се свърже с вас, за да ви помоли да поясните,
подробно или коментирайте вашия отзив. В случай на някоя от нашите заявки за преглед, споделяме вашето име и имейл
адрес с WebwinkelKeur, те използват тази информация с единствената цел да ви поканят да оставите след себе си
Преглед. WebwinkelKeur е приложил подходящи технически и организационни мерки за защита на вашите
лични данни. WebwinkelKeur си запазва правото да използва личната ви информация, за да предложи своите услуги и
споделете го с трети страни, ние сме дали разрешение на WebwinkelKeur да го направи. Всички горепосочени
гаранциите по отношение на защитата на вашите лични данни са приложими и за всякакви услуги от
WebwinkelKeur, който използва трети страни.

Транспорт и логистика
PostNL
Ако направите поръчка при нас, наша отговорност е вашата поръчка да бъде доставена успешно. За
доставка ние използваме услугите на PostNL. За успешната доставка е важно да споделим вашето име,
адрес и жилищни данни с PostNL. PostNL използва тази информация с единствената цел да я осъществи
споразумението за доставка. В случай, че PostNL наеме подизпълнители, те ще споделят посочената информация
тези партии.

Счетоводство и счетоводство
Външни канали за продажби

Bol.com
Част от нашите продажби се извършват чрез платформата на Bol.com. Когато направите поръчка в Bol.com, Bol.com
ще споделите вашата поръчка и лична информация с нас. Използваме тази информация за по-нататъшно обработване и
сключете поръчката си. Разглеждаме вашите данни по поверителен начин и сме внедрили подходящо
технически и организационни мерки за защита на вашите лични данни срещу загуба или неоторизирана употреба.

Цел на обработката на данни
Обща цел на обработката на данни
Ние използваме вашите данни с единствената цел да ви предоставим нашите услуги. Това означава, че целта на
обработката на тези данни е в пряка връзка със заданието или задачата, която ни предлагате. Ние не използваме това
данни за (адресирани) маркетингови цели. Ако споделяте информация с нас и ние я използваме, за да -
не се основава на заявка - свържете се с вас по-късно, първо ще поискаме изрично съгласие. Вашите данни не са
споделен с трети страни, с друга цел освен за изпълнение на счетоводни и административни задължения.
Тези трети страни са задължени да спазват задължение за поверителност въз основа на споразумението, с което имаме
тях, клетва или законово задължение.

Автоматично събрани данни
Информацията, събрана автоматично от нашия уебсайт, се обработва с единствената цел да ви предостави
с и / или да подобрим допълнително нашите услуги. Тази информация (например вашият IP адрес (анонимно),
уеб браузър и операционна система) не е лична информация.

Сътрудничество в данъчното и наказателното разследване
В някои случаи може да бъдем задължени от правителството да изпълнява законно задължение за споделяне на вашата информация с
цел за подпомагане на фискално или наказателно разследване. В такива случаи сме принудени да се съобразяваме и да съдействаме,
но въз основа на законосъобразни възможности ще предложи възражение.

Периоди на задържане
Ние съхраняваме вашите данни, стига да сте клиент с нас. Това означава, че ние поддържаме и поддържаме вашата
клиентски профил, докато не ни съобщите, че вече не желаете да използвате нашите услуги. Такова послание
също функционира като молба да бъде забравен. От нас се изисква да поддържаме фактури с вашите (лични)
информация поради съответните административни задължения, тази информация е безопасно съхранявана толкова дълго, колкото и
съответният срок за тези задължения все още не е преминал. Персоналът вече няма достъп до потребителския ви профил
и всички документи, направени поради вашата задача или задача.

Вашите права
Въз основа на валидното нидерландско и европейско законодателство, вие като заинтересована страна имате определени права, когато става въпрос
лични данни, които се обработват от или за сметка на нас. По-долу можете да намерите обяснение на тези права
и как вие, като заинтересована страна, можете да се позовете на тези права. По принцип, за да се предотврати злоупотреба, ние само изпращаме
фактури и копия на вашите данни на имейл адреси, които сте ни оповестили. Ако желаете
получавате тези данни на друг имейл адрес или например по пощата, ние ще ви помолим да се идентифицирате
съответно. Поддържаме администрация на приключени заявки, в случай на искане да бъде забравено ние
ще поддържа администриране на анонимни данни. Получавате всички фактури и копия на данни във файлове, които
са структурирани в машинно четим формат Въз основа на класификациите на данни, които използваме в нашата система.
По всяко време си запазвате правото да подадете жалба до Autoriteit Persoonsgegevens, ако подозирате
че малтретираме или злоупотребяваме с вашите лични данни.

Право на проверка
По всяко време вие ​​запазвате правото да преглеждате данните, които обработваме, които имат отношение или могат да бъдат сведени
твоят човек. Можете да поискате такова преглед на нашия контакт, който отговаря за въпросите на поверителността. Ще получите a
отговор на вашата заявка в рамките на 30 дни. Ако вашата заявка бъде одобрена, ние ще ви я изпратим по електронната поща
познат ни адрес, копие на всички данни с добавен преглед на процесорите, управляващи тези данни, докато също
споменавайки категориите, в които съхраняваме тези данни.

Право на коригиране
По всяко време вие ​​запазвате правото да разполагате с данни, които обработваме, които имат отношение или могат да бъдат сведени
вашият човек да бъде настроен. Можете да поискате такава корекция на нашия контакт, който отговаря за въпросите на поверителността.
Ще получите отговор на вашата заявка в рамките на 30 дни. Ако заявката Ви бъде одобрена, ще Ви изпратим чрез
познатия ни имейл адрес, потвърждение, че данните са коригирани.

Право на ограничаване на обработката
По всяко време вие ​​запазвате правото да ограничите данните, които обработваме, които имат отношение или могат да бъдат сведени до
твоят човек. Можете да поискате такова ограничаване на нашия контакт, който отговаря за въпросите на поверителността. Ще получите a
отговор на вашата заявка в рамките на 30 дни. Ако вашата заявка бъде одобрена, ние ще ви я изпратим по електронната поща
познат ни адрес, потвърждение, че обработката на вашите данни е ограничена, докато не решите да отмените
каза ограничението.

Право на преносимост
По всяко време вие ​​запазвате правото да поискате данните, които обработваме, които имат отношение или могат да бъдат
сведени до вашия човек, се обработват от трета страна по избор. Можете да изпратите такова искане до нашите
контакт, отговарящ за въпросите на поверителността. Ще получите отговор на вашата заявка в рамките на 30 дни. Ако твоят
заявката е одобрена, ние ще ви изпратим чрез имейл адреса, известен ни, вашите (лични) фактури или копия
на данни, които ние или трети страни от името на нас са обработили. Много е вероятно в такъв случай да можем
вече не предлагаме нашите услуги за вас, тъй като вече не можем да гарантираме безопасността на предишните данни.

Право на възражение и други права
По всяко време вие ​​запазвате правото да възразите срещу обработката, извършена от нас, или от името на нас от трета страна
страни, на вашите лични данни. В случай на такова възражение, ние незабавно ще прекратим цялата обработка на вашите
данни, докато възражението ви се разследва и обработва. В случай на обосновано възражение ще се върнем
всички фактури и / или копия на лични данни, които ние, или трети страни от името на нас, сме обработвали до
този момент и преустановете обработката след това. Вие също запазвате правото да не бъдете обект на автоматизация
процеси за вземане на решения или профилиране. Ние обработваме вашите данни по такъв начин, че това право да не се прилага.
Ако смятате, че това право се прилага, тогава ви молим да се свържете с нашия отговорен за контакт
въпроси за поверителност.

Промени в политиката за поверителност
По всяко време ние запазваме правото да променяме политиката си за поверителност. Тази страница обаче винаги показва най-много
последната версия на нашата политика за поверителност. Трябва ли нова политика за поверителност да има последици за начините, по които
обработваме наскоро събраните данни по отношение на вашето лице, след което ще ви уведомим за това чрез електронна поща.

Данни на фирмата
БоноСана
Amperestraat 11a 1817DE Alkmaar Nederland T (072) 520-7909 E Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Вие трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ще изживеете нашия уебсайт по най-добрия възможен начин. Ако продължите да използвате уебсайта, предполагаме, че сте съгласни.