•  x 

    cart tyhjä
  • nukkuminen
    Uniterapialaastarit


    • Nukkumisen stimulointi
    • Parantaa nukkumista
    • Päivittää heräämisen

    Ostaa verkosta

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö BonoSana
http://www.sleepingpatch.eu

Tietoja tietosuojakäytännöstämme
BonoSana välittää suuresti yksityisyydestäsi. Käsittelemme yksinomaan tietoja, joita tarvitsemme palveluidemme parantamiseksi (parantamiseksi),
ja käsittele huolellisesti kaikkia sinusta ja palveluidemme käytöstä kerättyjä tietoja. Tietojasi ei jaeta käyttäjän kanssa
kolmannet osapuolet kaupallisiin tarkoituksiin. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan verkkosivuston ja sen tarjoamien palveluiden käyttöön
BonoSana. Näiden ehtojen voimassaoloajan alkamispäivä on 28 julkaisemalla uusi
version kaikkien aiempien versioiden voimassaolo peruutetaan. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, mitä tietoja sinusta on
keräämämme tiedot, mihin näitä tietoja käytetään ja kenen kanssa ja millä ehdoilla näitä tietoja voitaisiin jakaa
kolmannet osapuolet. Selitämme sinulle myös kuinka tallennamme tietojasi, kuinka suojaamme tietoja väärinkäytöksiltä ja mitkä oikeudet
sinulla on meille antamasi henkilötiedot.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota yhteyttä yksityisyyden yhteyshenkilöömme, löydät kontaktin
yksityiskohdat tietosuojakäytäntömme lopussa.

Tietoja tietojenkäsittelystämme
Alla voit lukea, kuinka käsittelemme tietojasi, mihin tallennamme ne, mitä turvatekniikoita käytämme ja kenelle
tiedot ovat näkyvissä.

Verkkokaupan ohjelmisto
MijnWebwinkel
Verkkokauppamme on kehitetty käyttämällä MijnWebwinkel eli MyOnlineStore -ohjelmistoa. Henkilökohtaiset tiedot
kerätty verkkosivustomme ja palveluidemme käytöstä jaetaan MyOnlineStoren kanssa. MyOnlineStore vaatii
pääsy näihin yksityiskohtiin tarjotakseen (teknistä) tukea. He eivät käytä näitä tietoja muihin tarkoituksiin.
MyOnlineStorella on heidän kanssaan tehdyn sopimuksen perusteella velvollisuus toteuttaa tarvittavat
varotoimenpiteet ja turvatoimenpiteet henkilötietojesi suhteen. MyOnlineStore käyttää evästeitä
kerätä teknisiä tietoja ohjelmiston käytöstä. Henkilötietoja ei kerätä ja / tai tallenneta.
MyOnlineStore pidättää oikeuden jakaa kerätyt tiedot sisäisesti parantaakseen omia palveluitaan.

Sähköposti ja postituslistat
Web-palvelin
Käytämme säännöllisessä yrityssähköpostilla Oma webhost -palvelun sähköpostipalveluita. Tämä puolue on toteuttanut
sopivia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojen väärinkäytön, katoamisen tai vioittumisen estämiseksi. Minun
webhostilla ei ole pääsyä postilaatikkoomme, ja kohtelemme sähköpostiliikennettämme luottamuksellisesti.

Maksun käsittelijät
Mollie
Maksujen tekemiseen ja käsittelemiseen (osa) verkkokaupassamme käytämme maksupalveluntarjoajaa Mollie.
Mollie käsittelee nimesi, osoitteesi ja asuintietojasi. He käsittelevät myös maksutietoja
kuten pankkitilisi tai luottokorttinumerosi. Mollie on toteuttanut sopivan teknisen ja
organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Mollie pidättää oikeuden käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi
(nimettömiä) tietoja heidän palvelujensa parantamiseksi edelleen ja jakaakseen tietoja tässä yhteydessä kolmansien kanssa
osapuolille. Kaikki edellä mainitut henkilötietojesi suojaamista koskevat takeet ovat myös
soveltuu kaikkiin kolmannen osapuolen käyttämiin Mollie-palveluihin. Mollie ei tallenna tietojasi kauemmin kuin
asianmukaisten laillisten perusteiden sallimat erät.

Arvostelut
VerkkokauppaKeur
Käytämme WebwinkelKeuria arvioiden keräämiseen. Jätä arvostelu jälkeen sinun on täytettävä sähköpostiosoitteesi
osoite, nimi ja asuinpaikka. WebwinkelKeur jakaa kanssamme tietyt tiedot, joita meiltä vaaditaan
vastaa arvosteluasi tilaukseesi. Lisäksi WebwinkelKeur julkaisee nimesi ja sijaintisi
oleskelu omalla verkkosivustollaan. Joissain tapauksissa WebwinkelKeur voi ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää sinua selventämään,
kehittää tai kommentoida arvosteluasi. Jos kyseessä on yksi tarkistuspyynnöistä, jaamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi
Osoitteessa WebwinkelKeur, he käyttävät näitä tietoja vain tarkoituksenaan kutsua sinut jättämään jälkeensä
arvostelu. WebwinkelKeur on toteuttanut sopivia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojaamaan
henkilökohtaiset tiedot. WebwinkelKeur pidättää oikeuden käyttää henkilötietojasi tarjotakseen palvelujaan ja
jaa se kolmansien osapuolten kanssa, olemme antaneet WebwinkelKeurille luvan siihen. Kaikki edellä mainitut
henkilötietojesi suojaamista koskevat takeet koskevat myös kaikkia
WebwinkelKeur, joka käyttää kolmansia osapuolia.

Liikenne ja logistiikka
PostNL
Jos teet tilauksen kanssamme, vastuumme siitä, että tilauksesi toimitetaan sinulle onnistuneesti. Varten
Toimitamme PostNL: n palveluita. Onnistuneen toimituksen kannalta on tärkeää, että jaamme sinulle nimen,
osoite ja asuintiedot PostNL: llä. PostNL käyttää näitä tietoja ainoana tarkoituksenaan suorittaa
toimitussopimus. Jos PostNL palkkaa alihankkijoita, he jakavat mainitut tiedot
nämä puolueet.

Kirjanpito ja kirjanpito
Ulkoiset myyntikanavat

Bol.com
Osa myynnistämme tapahtuu Bol.com-sivuston kautta. Kun teet tilauksen Bol.com, Bol.com
jakaa tilauksesi ja henkilökohtaiset tietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja edelleen käsitellä ja
tee tilauksesi loppuun. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisella tavalla ja olemme sopineet käyttöön
tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi katoamiselta tai luvattomalta käytöltä.

Tietojenkäsittelyn tarkoitus
Tietojenkäsittelyn yleinen tarkoitus
Käytämme tietosi ainoana tarkoituksena tarjota sinulle palvelujamme. Tämä tarkoittaa, että tavoite
näiden tietojen käsittely on suorassa yhteydessä meille tarjoaman toimeksiannon tai tehtävän kanssa. Emme käytä tätä
tiedot (osoitettuihin) markkinointitarkoituksiin. Jos jaat tietoja kanssamme ja käytämme näitä tietoja -
ei pyynnön perusteella - ota sinuun yhteyttä myöhemmin, pyydämme ensin nimenomaista suostumusta. Tietosi eivät ole
jaettu kolmansien osapuolten kanssa muihin tarkoituksiin kuin kirjanpito- ja hallinnollisten velvoitteiden täyttämiseen.
Kaikilla näillä kolmansilla osapuolilla on velvollisuus noudattaa luottamuksellisuutta sen sopimuksen perusteella, joka meillä on
heille, valan tai laillisen velvoitteen.

Automaattisesti kerätyt tiedot
Verkkosivumme automaattisesti keräämät tiedot käsitellään ainoana tarkoituksenaan tarjota sinulle
kanssa ja / tai parantaaksemme edelleen palveluitamme. Nämä tiedot (esimerkiksi IP-osoitteesi (nimettömäksi),
selain ja käyttöjärjestelmä) eivät ole henkilökohtaisia ​​tietoja.

Yhteistyö vero- ja rikostutkinnassa
Joissain tapauksissa hallitus voi velvoittaa meidät lailliseen velvollisuuteen jakaa tietosi
tarkoituksena avustaa verotutkinnassa tai rikostutkinnassa. Tällaisissa tapauksissa meidän on pakko noudattaa ja auttaa,
mutta antaa laillisten mahdollisuuksien perusteella vastustaa.

Säilytysajat
Tallennamme tietojasi niin kauan kuin olet asiakas kanssamme. Tämä tarkoittaa, että ylläpidämme ja pidämme sinun
asiakasprofiili, kunnes ilmoitat meille, että et enää halua käyttää palveluitamme. Tällainen viesti
toimii myös pyynnönä unohtaa. Meidän on pidettävä laskut (henkilökohtaisen) kanssa
Tietoja asiaankuuluvien hallinnollisten velvoitteiden vuoksi, näitä tietoja säilytetään turvallisesti niin kauan kuin
Näiden velvoitteiden merkityksellinen määräaika ei ole vielä kulunut. Henkilöstöllä ei ole enää pääsyä asiakasprofiilisi
ja kaikki tehtävän tai tehtävän takia tehdyt asiakirjat.

Sinun oikeutesi
Voimassa olevan Alankomaiden ja EU: n lainsäädännön perusteella sinulla, asianosaisena osapuolena, on tiettyjä oikeuksia sen suhteen
henkilötiedot, joita käsittelemme meille tai meidän puolesta. Alta löydät selityksen näistä oikeuksista
ja miten sinä asiaan liittyvänä osapuolena voit vedota näihin oikeuksiin. Periaatteessa väärinkäytösten estämiseksi lähetämme vain
laskut ja kopiot tietosi sähköpostiosoitteisiin, jotka olet ilmoittanut meille. Jos haluat
vastaanottaa nämä tiedot toisella sähköpostiosoitteella tai esimerkiksi postitse, pyydämme sinua tunnistamaan itsesi
asianmukaisesti. Ylläpidämme päätettyjen pyyntöjen hallintoa, jos pyyntö unohdetaan
ylläpitää nimettömien tietojen hallintaa. Saat kaikki laskut ja tietojen kopiot tiedostoina, jotka
on rakennettu koneellisesti luettavassa muodossa perustuen järjestelmäämme käyttämiin tietoluokituksiin.
Pidät aina oikeuden tehdä valitus Autoriteit Persoonsgegevensille, jos epäilet sitä
että kohtelemme väärin tai väärin henkilötietojasi.

Tarkastusoikeus
Pidät aina oikeuden tarkastella käsittelemiämme tietoja, joilla on suhde tai joita voidaan vähentää
henkilösi. Voit pyytää tällaista katselua yksityisyyttä koskevista asioista vastaavalle yhteyshenkilöllemme. Saat a
vastaus pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle sähköpostia
meille tiedossa oleva osoite, kopio kaikista tiedoista ja lisätty yleiskuva prosessoreista, jotka hallitsevat näitä tietoja samalla
mainitsemalla luokat, joihin me näitä tietoja tallennamme.

Oikeus oikaisuun
Pidät aina oikeuden saada käsittelemäämme tietoa, jolla on suhdetta tai jota voidaan vähentää
henkilöäsi voidaan säätää. Voit pyytää tällaista mukautusta yksityisyyttä koskevista asioista vastaavalle yhteyshenkilöllemme.
Saat vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle sähköpostia
meille tiedossa oleva sähköpostiosoite, vahvistus siitä, että tietoja on oikaistu.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Pidät aina oikeuden rajoittaa käsittelemäämme tietoa, jolla on suhdetta tai jota voidaan vähentää
henkilösi. Voit pyytää tällaista rajoitusta yksityisyyttä koskevista asioista vastaavalle yhteyshenkilöllemme. Saat a
vastaus pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle sähköpostia
meille tiedossa oleva osoite, vahvistus siitä, että tietosi käsittelyä on rajoitettu, kunnes päätät peruuttaa
mainittu rajoitus.

Oikeus siirrettävyyteen
Pidät aina oikeuden pyytää käsittelemiämme tietoja, joilla on suhde tai mahdollisuus
valittu kolmas osapuoli käsittelee henkilöllesi alennettavia tuotteita. Voit lähettää tällaisen pyynnön meille
yhteyshenkilö, joka vastaa yksityisyyttä koskevista asioista. Saat vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos sinun
pyyntö hyväksytään, lähetämme sinulle meille tunnetun sähköpostiosoitteen kautta (henkilökohtaiset) laskusi tai jäljennöksesi
tiedoista, joita olemme tai kolmansia osapuolia nimissämme käsitelleet. On erittäin todennäköistä, että sellaisessa tapauksessa voimme
enää tarjoa palveluitamme sinulle, koska emme voi enää taata aiempaa tietoturvaa.

Oikeus vastustaa ja muut oikeudet
Sinulla on aina oikeus vastustaa meitä tai kolmannen osapuolen suorittamaa käsittelyä
osapuolet, henkilötietosi. Jos tällainen vastalause esitetään, lopetamme heti kaiken käsittelyn
tietoja vastalauseesi tutkinnan ja käsittelyn aikana. Palautamme perustellun vastalauseen
kaikki laskut ja / tai henkilötietojen jäljennökset, joita olemme tai kolmansia osapuolia nimissämme käsitelleet, saakka
tässä vaiheessa ja lopettaa käsittelyn sen jälkeen. Pidät myös oikeuden olla automaattisen alainen
päätöksentekoprosessit tai profilointi. Käsittelemme tietosi siten, että tämä oikeus ei koske.
Jos uskot, että tämä oikeus pätee, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä vastaavaan yhteyshenkilöömme
yksityisyysasiat.

Tietosuojakäytäntö muuttuu
Meillä on aina oikeus muuttaa tietosuojakäytäntöämme. Tämä sivu näyttää kuitenkin aina eniten
viimeisin versio tietosuojakäytännöstämme. Pitäisikö uudella tietosuojakäytännöllä olla vaikutuksia tapaan, jolla
käsittelemme äskettäin kerättyjä tietoja henkilöstäsi, sitten ilmoitamme sinulle siitä sähköpostitse.

Yritystiedot
BonoSana
Amperestraat 11a 1817DE Alkmaar Nederland T (072) 520-7909 E Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että koet verkkosivustomme parhaalla mahdollisella tavalla. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä, oletamme, että hyväksyt sen.