•  x 

    kurven tom
  • sovende lapper
    Søvnterapiflekker


    • Stimulerer sovner
    • Forbedrer å sove
    • Forfrisker våkner

    Kjøpe på nettet

Privacy policy

Personvern BonoSana
http://www.sleepingpatch.eu

Om personvernreglene våre
BonoSana bryr seg veldig om personvernet ditt. Vi behandler utelukkende data vi trenger for (forbedring) av tjenestene våre,
og håndter nøye all informasjon samlet om deg og din bruk av våre tjenester. Dataene dine er ikke delt med
tredjeparter for kommersielle mål. Denne personvernregelen gjelder bruk av nettstedet og tjenestene som tilbys av
BonoSana. Startdatoen for gyldigheten av disse vilkårene er 28/01/2020, med publisering av en ny
versjon gyldigheten av alle tidligere versjoner er kansellert. Denne personvernregelen beskriver hvilken informasjon du er
samlet av oss, hva disse dataene brukes til og med hvem og under hvilke forhold disse dataene kan deles med
tredjeparter. Vi forklarer deg også hvordan vi lagrer dataene dine, hvordan vi beskytter dataene dine mot misbruk og hvilke rettigheter
du har angående personopplysningene du gir oss.

Hvis du har spørsmål angående personvernreglene våre, vennligst kontakt vår personvernkontaktperson, du vil finne kontakten
detaljer på slutten av personvernreglene.

Om vår databehandling
Nedenfor kan du lese hvordan vi behandler dataene dine, hvor vi lagrer dem, hvilke sikkerhetsteknikker vi bruker og til hvem
data er synlig.

Nettbutikkprogramvare
Min Webwinkel
Nettbutikken vår er utviklet ved bruk av MijnWebwinkel alias MyOnlineStore-programvare. Personlig informasjon
samlet med bruk av vår hjemmeside og tjenester deles med MyOnlineStore. MyOnlineStore krever
tilgang til disse detaljene for å tilby (teknisk) support. De vil ikke bruke disse dataene til andre formål.
MyOnlineStore har en forpliktelse, basert på avtalen vi har med dem, til å ta nødvendig
forholdsregler og sikkerhetstiltak når det gjelder dine personlige data. MyOnlineStore bruker informasjonskapsler til
samle teknisk informasjon om bruken av programvaren. Ingen personopplysninger samles og / eller lagres.
MyOnlineStore opprettholder retten til internt å dele innsamlede data for å forbedre sine egne tjenester.

E-post og postlister
Min webhost
For vår vanlige forretnings-e-post bruker vi e-posttjenestene til Min webhost. Dette partiet har implementert
montering av tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre misbruk, tap eller korrupsjon av dataene dine. Min
webhost har ikke tilgang til postkassen vår, og vi behandler e-posttrafikken vår konfidensielt.

Betalingsprosessorer
Mollie
For å avslutte og behandle (deler av) våre betalinger i vår nettbutikk bruker vi betalingsleverandøren Mollie.
Mollie behandler informasjon om navn, adresse og bolig. De behandler også betalingsinformasjon
for eksempel bankkontonummer eller kredittkortnummer. Mollie har implementert passende tekniske og
organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger. Mollie forbeholder seg retten til å bruke dine personlige
(anonymisert) informasjon for å forbedre tjenestene deres ytterligere og i denne sammenheng dele den med tredje
parter. Alle de nevnte garantiene med hensyn til beskyttelse av dine personopplysninger er også
gjeldende for alle tjenester fra Mollie som bruker tredjeparter. Mollie lagrer ikke dataene dine lenger enn
avdragene som er tillatt av passende juridiske grunnlag.

anmeldelser
Webwinkelkeur
Vi bruker WebwinkelKeur for å samle anmeldelser. For å legge igjen en anmeldelse må du fylle ut e-postadressen din
adresse, navn og bosted. WebwinkelKeur deler visse data med oss ​​som kreves for at vi skal
match anmeldelsen din til bestillingen din. Videre publiserer WebwinkelKeur ditt navn og sted
bosted på egen hjemmeside. I noen tilfeller kan WebwinkelKeur kontakte deg for å be deg om å avklare,
utdyp eller kommenter anmeldelsen din. I tilfelle en av våre forespørsler om gjennomgang, deler vi navn og e-post
adresse med WebwinkelKeur, de bruker denne informasjonen med det eneste formål å invitere deg til å legge igjen
en anmeldelse. WebwinkelKeur har iverksatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine
personlig informasjon. WebwinkelKeur forbeholder seg retten til å bruke din personlige informasjon for å tilby sine tjenester og
dele det med tredjeparter, har vi gitt WebwinkelKeur tillatelse til det. Alt det nevnte
garantier for beskyttelse av dine personopplysninger gjelder også for alle tjenester av
WebwinkelKeur som bruker tredjeparter.

Transport og logistikk
PostNL
Hvis du bestiller hos oss, er det vårt ansvar å få bestillingen levert til deg. For
levering bruker vi tjenestene til PostNL. For en vellykket levering er det viktig at vi deler navnet ditt,
adresse og boligdetaljer med PostNL. PostNL bruker denne informasjonen med det eneste formål å utføre
leveringsavtalen. I tilfelle PostNL ansetter underleverandører, vil de dele nevnte informasjon med
disse partiene.

Regnskap og bokføring
Eksterne salgskanaler

Bol.com
En del av salget skjer gjennom plattformen til Bol.com. Når du legger inn en bestilling på Bol.com, Bol.com
vil dele dine bestillings- og personopplysninger med oss. Vi bruker denne informasjonen til å håndtere og
avslutt bestillingen. Vi behandler dataene dine på en konfidensiell måte og har implementert montering
tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot tap eller uautorisert bruk.

Formål med databehandling
Generelt formål med databehandling
Vi bruker dine data med det eneste formål å gi deg våre tjenester. Dette betyr at målet om
behandling av disse dataene står i direkte forhold til oppgaven eller oppgaven du tilbyr oss. Vi bruker ikke dette
data for (adressert) markedsføringsformål. Hvis du deler informasjon med oss ​​og vi bruker denne informasjonen til -
ikke basert på en forespørsel - kontakt deg på et senere tidspunkt, vi vil først be om eksplisitt samtykke. Dataene dine er ikke
deles med tredjeparter, med noe annet formål enn å oppfylle regnskaps- og administrative forpliktelser.
Disse tredjepartene er alle forpliktet til taushetsplikt basert på avtalen vi har med
dem, en ed eller juridisk forpliktelse.

Automatisk innsamlede data
Informasjon som automatisk samles inn på nettstedet vårt, behandles med det eneste formål å gi deg
med og / eller for å forbedre tjenestene våre ytterligere. Denne informasjonen (for eksempel din IP-adresse (anonymisert),
nettleser og operativsystem) er ikke personlig informasjon.

Samarbeid i skatt og etterforskning
I noen tilfeller kan vi være forpliktet av myndighetene til en lovlig plikt til å dele informasjonen din med
formålet med å bistå i en skattemessig eller kriminell etterforskning. I slike tilfeller er vi tvunget til å følge og hjelpe,
men vil, basert på lovlige muligheter, tilby innsigelse.

Oppbevaringsperioder
Vi lagrer dataene dine så lenge du er en kunde hos oss. Dette betyr at vi vedlikeholder og beholder din
klientprofil til du gjør det kjent for oss at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre. En slik melding
fungerer også som en forespørsel om å bli glemt. Vi er pålagt å føre fakturaer med din (personlige)
informasjon på grunn av relevante administrative forpliktelser, lagres denne informasjonen trygt så lenge som
relevant termin for disse forpliktelsene har ennå ikke gått. Personell har ikke lenger tilgang til klientprofilen din
og eventuelle dokumenter laget på grunn av oppgaven eller oppgaven din.

Dine rettigheter
Basert på gyldig nederlandsk og europeisk lov, har du som part angående visse rettigheter når det gjelder
personopplysninger som behandles av eller på vegne av oss. Nedenfor finner du en forklaring på disse rettighetene
og hvordan du, som en berørt part, kan påberope deg disse rettighetene. I prinsippet for å forhindre misbruk sender vi bare
fakturaer og kopier av dataene dine til e-postadresser som du har gjort kjent for oss. Skulle du ønske det
motta disse dataene på en annen e-postadresse eller for eksempel per post vil vi be deg om å identifisere deg
tilsvarende. Vi opprettholder en administrasjon av avsluttede forespørsler, i tilfelle en forespørsel blir glemt vi
vil opprettholde en administrasjon av anonymiserte data. Du mottar alle fakturaer og kopier av data i filer som
er strukturert i et maskinlesbart format Basert på dataklassifiseringer som vi bruker i systemet vårt.
Til enhver tid opprettholder du retten til å inngi en klage til Autoriteit Persoonsgegevens hvis du mistenker det
at vi mishandler eller misbruker dine personlige data.

Inspeksjonsrett
Til enhver tid opprettholder du retten til å se dataene vi behandler som har en relasjon eller kan være reduserbare til
din person. Du kan be om en slik visning til vår kontakt med ansvar for personvernsaker. Du vil motta en
svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir godkjent, sender vi deg via e-posten
adresse kjent for oss, en kopi av alle data med en ekstra oversikt over prosessorer som administrerer disse dataene, også
omtale kategoriene vi lagrer disse dataene under.

Rett til utbedring
Til enhver tid opprettholder du retten til å ha dataene vi behandler som har en relasjon eller kan være reduserbare til
din person blir justert. Du kan be om en slik justering av vår kontakt med ansvar for personvernsaker.
Du vil motta et svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir godkjent, sender vi deg via
e-postadressen som er kjent for oss, en bekreftelse på at dataene er blitt justert.

Rett til begrensning av behandling
Til enhver tid opprettholder du retten til å begrense dataene vi behandler som har en relasjon eller kan være reduserbare til
din person. Du kan be om en slik begrensning av vår kontakt med ansvar for personvernsaker. Du vil motta en
svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir godkjent, sender vi deg via e-posten
adresse kjent for oss, en bekreftelse på at behandlingen av dataene dine er begrenset til du valgte å kansellere
sa begrensning.

Retten til overførbarhet
Til enhver tid opprettholder du retten til å be om data vi behandler som har en relasjon eller kan være
reduserbar til din person behandles av en tredjepart du velger. Du kan sende inn en slik forespørsel til vår
kontakt med ansvar for personvernsaker. Du vil motta et svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis din
forespørsel er godkjent, sender vi deg, via den e-postadressen som er kjent for oss, dine (personlige) fakturaer eller kopier
av data som vi, eller tredjepart på vegne av oss, har behandlet. Det er høyst sannsynlig at vi i et slikt tilfelle kan gjøre det
tilbyr ikke lenger tjenestene våre til deg, for vi kan ikke lenger garantere den forrige datasikkerheten.

Innsigelsesrett og andre rettigheter
Til enhver tid opprettholder du retten til å innvende deg mot behandlingen som er utført av oss, eller på vegne av oss av tredje
parter, av dine personopplysninger. I tilfelle en slik innvending vil vi umiddelbart stanse all behandling av din
data mens innvendingen din blir undersøkt og håndtert. I tilfelle en rettferdig innvending kommer vi tilbake
alle fakturaer og / eller kopier av personopplysninger som vi, eller tredjepart på vegne av oss, har behandlet frem til
dette punktet og avslutte behandlingen deretter. Du opprettholder også retten til å ikke bli gjenstand for automatisert
beslutningsprosesser eller profilering. Vi behandler dataene dine på en slik måte at denne retten ikke gjelder.
Skulle du tro at denne retten gjelder, ber vi deg om å kontakte vår ansvarlige kontaktperson
personvernet betyr noe.

Retningslinjer for personvern endres
Til enhver tid opprettholder vi retten til å endre personvernreglene våre. Denne siden viser imidlertid alltid mest
den nyeste versjonen av personvernreglene våre. Bør en ny personvernpolitikk få konsekvenser for måtene
vi behandler nylig samlet data om din person, så vil vi varsle deg om dette via e-post.

informasjon om bedrifter
BonoSana
Amperestraat 11a 1817DE Alkmaar Nederland T (072) 520-7909 E Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.

Vi bruker informasjonskapsler for å garantere at du opplever nettstedet vårt på en best mulig måte. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet, antar vi at du er enig.