•  x 

    Košarica prazna
  • speči obliži
    Obliži terapije za spanje


    • Spodbudno zaspati
    • Izboljšuje, da spijo
    • Osveži prebujanje

    Kupiti na spletu

Varovanje osebnih podatkov

Izjava o zasebnosti BonoSana
http://www.sleepingpatch.eu

O naši politiki zasebnosti
BonoSana zelo skrbi za vašo zasebnost. Izključno obdelujemo podatke, ki jih potrebujemo za (izboljšanje) naših storitev,
in skrbno ravnajte z vsemi informacijami, zbranimi o vas in vaši uporabi naših storitev. Vaši podatki niso v skupni rabi
tretje osebe za komercialne cilje. Ta politika zasebnosti velja za uporabo spletnega mesta in storitev, ki jih ponuja
BonoSana Začetni datum veljavnosti teh pogojev je 28. 01. 2020, z objavo novega
različica veljavnost vseh prejšnjih različic prekliče. Ta pravilnik o zasebnosti opisuje podatke o vas
zbrali smo jih, za kaj se ti podatki uporabljajo in s kom in pod katerimi pogoji bi lahko te podatke delili
tretje osebe. Prav tako vam razložimo, kako shranjujemo vaše podatke, kako varujemo vaše podatke pred zlorabo in katere pravice
imate glede osebnih podatkov, ki nam jih posredujete.

Če imate kakršna koli vprašanja o naši politiki zasebnosti, se obrnite na našo kontaktno osebo za zasebnost, kontakt boste našli
podrobnosti na koncu naše politike o zasebnosti.

O naši obdelavi podatkov
Spodaj si lahko preberete, kako obdelujemo vaše podatke, kje jih shranimo, katere varnostne tehnike uporabljamo in komu
podatki so vidni.

Programska oprema za spletno programsko opremo
MijnWebwinkel
Naš spletni prodajalna je bila razvita s programsko opremo MijnWebwinkel aka MyOnlineStore. Osebni podatki
zbrani z uporabo našega spletnega mesta in storitev se deli z MyOnlineStore. MyOnlineStore zahteva
dostop do teh podrobnosti za ponujanje (tehnične) podpore. Teh podatkov ne bodo uporabljali v nobene druge namene.
MyOnlineStore mora na podlagi sporazuma, ki ga imamo z njimi, vzeti za potrebno
previdnostni ukrepi in varnostni ukrepi, ko gre za vaše osebne podatke. MyOnlineStore uporablja piškotke
zbrati tehnične informacije o uporabi programske opreme. Osebni podatki se ne zbirajo in / ali hranijo.
MyOnlineStore si pridržuje pravico do notranje izmenjave zbranih podatkov za izboljšanje lastnih storitev.

E-pošta in poštni seznami
Moja spletna gostiteljica
Za svoje redno poslovno e-pošto uporabljamo e-poštne storitve Mojega spletnega gostitelja. Ta stranka je izvedla
opremljanje tehničnih in organizacijskih ukrepov za preprečevanje zlorabe, izgube ali korupcije vaših podatkov. Mojo
webhost nima dostopa do našega nabiralnika in z e-poštnim prometom ravnamo zaupno.

Plačilni procesorji
Mollie
Za zaključek in obdelavo (del) naših plačil v naši spletni trgovini uporabljamo ponudnika plačil Mollie.
Mollie obdeluje vaše ime, naslov in podatke o prebivališču. Obdelujejo tudi podatke o plačilu
na primer številka vašega bančnega računa ali številka kreditne kartice. Mollie je izvedla vgradnjo tehnične in tehnične opreme
organizacijski ukrepi za zaščito vaših osebnih podatkov. Mollie si pridržuje pravico do uporabe vaše osebne
(anonimizirane) informacije za nadaljnje izboljšanje njihovih storitev in v tem kontekstu jih delijo s tretjimi
zabave. Vsa zgoraj navedena jamstva v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov so tudi
velja za vse storitve Mollie, ki uporabljajo tretje osebe. Mollie vaših podatkov ne shranjuje dlje kot
obroki, ki jih dovoljujejo ustrezni pravni razlogi.

komentarji
WebshopKeur
Za zbiranje mnenj uporabljamo WebwinkelKeur. Če želite za sabo pustiti pregled, morate vnesti svoj e-poštni naslov
naslov, ime in kraj bivanja. WebwinkelKeur z nami deli določene podatke, ki jih potrebujemo
vaš pregled prilagodite naročilu. Poleg tega WebwinkelKeur objavlja vaše ime in kraj
prebivališče na lastni spletni strani. V nekaterih primerih se lahko WebwinkelKeur obrne na vas in vas prosi, da pojasniš,
natančneje ali komentirajte svoj pregled. V primeru ene od zahtev za pregled delimo vaše ime in e-pošto
naslov s spletnim mestom WebwinkelKeur, te podatke uporabljajo z edinim namenom, da vas povabijo, da zapustite
ocena. WebwinkelKeur je izvedel ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vašega
osebni podatki. WebwinkelKeur si pridržuje pravico do uporabe vaših osebnih podatkov za ponujanje njihovih storitev in
Če ga delite s tretjimi osebami, smo WebwinkelKeur dali dovoljenje za to. Vse našteto
garancije v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov veljajo tudi za vse storitve s strani
WebwinkelKeur, ki uporablja tretje osebe.

Promet in logistika
PostNL
Če naročite pri nas, je naša odgovornost, da vam uspešno dostavimo vaše naročilo. Za
dostavo uporabljamo storitve PostNL. Za uspešno dostavo je pomembno, da vam delimo vaše ime,
naslov in stanovanjske podrobnosti s PostNL. PostNL te podatke uporablja izključno za to
dogovor o dostavi. V primeru, da bodo podizvajalci najeli PostNL, bodo te podatke delili z njimi
te stranke.

Računovodstvo in knjigovodstvo
Zunanji prodajni kanali

Bol.com
Del naše prodaje poteka prek platforme Bol.com. Ko naročite naročilo na Bol.com, Bol.com
bo z nami delil vaše naročilo in osebne podatke. Te podatke uporabljamo za nadaljnje ravnanje in
skleni svoje naročilo. Vaše podatke obravnavamo zaupno in izvedli smo ustrezne
tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred izgubo ali nepooblaščeno uporabo.

Namen obdelave podatkov
Splošni namen obdelave podatkov
Vaše podatke uporabljamo z edinim namenom, da vam zagotovimo naše storitve. To pomeni, da je cilj
obdelava teh podatkov je neposredno povezana z nalogo ali nalogo, ki nam jo ponujate. Tega ne uporabljamo
podatki za (naslovljene) trženjske namene. Če z nami delite informacije in jih uporabimo za -
ne temelji na zahtevi - kontaktirajte vas pozneje, najprej bomo zaprosili za izrecno soglasje. Vaši podatki niso
deljeno s tretjimi osebami, z drugim namenom, razen izpolnjevanjem računovodskih in upravnih obveznosti.
Vse te tretje osebe so dolžne varovati zaupnost na podlagi sporazuma, ki ga imamo s seboj
njih, prisego ali zakonsko obveznost.

Samodejno zbrani podatki
Informacije, ki jih avtomatsko zbere naše spletno mesto, se obdelujejo z edinim namenom, da vam jih ponudimo
z in / ali za nadaljnje izboljšanje naših storitev. Te podatke (na primer vaš naslov IP (anonimiziran),
spletni brskalnik in operacijski sistem) niso osebni podatki.

Sodelovanje na področju davčnih in kazenskih preiskav
V nekaterih primerih nas lahko vlada zavezuje k zakoniti dolžnosti izmenjave vaših podatkov z
namen pomoči pri davčni ali kazenski preiskavi. V takih primerih smo prisiljeni upoštevati in pomagati,
vendar bo na podlagi zakonitih možnosti ponudil ugovor.

Zadrževalna obdobja
Vaše podatke hranimo toliko časa, dokler ste stranka pri nas. To pomeni, da vzdržujemo in hranimo vaše
profil stranke, dokler nam ne sporočite, da ne želite več uporabljati naših storitev. Takšno sporočilo
deluje tudi kot zahteva, da se pozabi. Od računov moramo hraniti vaše (osebne)
Podatki zaradi ustreznih upravnih obveznosti so ti podatki varno shranjeni tako dolgo kot
ustrezen izraz za te obveznosti še ni minil. Osebje nima več dostopa do vašega odjemalčevega profila
in vse dokumente, pripravljene zaradi vaše naloge ali naloge.

Vaše pravice
Glede na veljavno nizozemsko in evropsko zakonodajo imate kot zadevna stranka določene pravice
osebne podatke, ki jih obdelujemo pri nas ali v njihovem imenu. Spodaj lahko najdete razlago teh pravic
in kako se lahko kot zadevna stranka sklicujete na te pravice. Načeloma za preprečevanje zlorab, ki jih pošiljamo samo
računi in kopije vaših podatkov na e-poštne naslove, ki ste nam jih sporočili. Če želite
prejemate te podatke na drugem e-poštnem naslovu ali na primer po pošti, vas bomo prosili, da se identificirate
temu primerno. Vzdržujemo administracijo sklenjenih zahtev, v primeru zahteve, ki jo bomo pozabili
bo vzdrževal administracijo anonimiziranih podatkov. Vse datoteke in kopije podatkov prejmete v datotekah, ki
so strukturirani v strojno berljivi obliki, ki temelji na klasifikacijah podatkov, ki jih uporabljamo v našem sistemu.
Ves čas si pridržujete pravico vložiti pritožbo pri Autoriteit Persoonsgegevens, če sumite
da vaše osebne podatke zlorabljamo ali zlorabljamo.

Pravica do vpogleda
Ves čas si pridržujete pravico do vpogleda v podatke, ki jih obdelujemo, ki so povezani ali so lahko do njih omejivi
tvoja oseba. Takšen ogled lahko zahtevate pri našem stiku, ki je odgovoren za vprašanja zasebnosti. Prejeli boste
odgovor na vašo zahtevo v 30 dneh. Če bo vaša zahteva odobrena, vam jo pošljemo po e-pošti
nam je znan naslov, kopija vseh podatkov z dodatnim pregledom obdelovalcev, ki upravljajo te podatke, hkrati
omenjajo kategorije, v katere shranjujemo te podatke.

Pravica do popravka
Ves čas si pridržujete pravico do podatkov, ki jih obdelujemo, ki so povezani ali bi jih bilo mogoče omejiti
tvoja oseba se prilagodi. Takšno prilagoditev lahko zahtevate pri našem stiku, ki je odgovoren za vprašanja zasebnosti.
Odgovor na vašo zahtevo boste prejeli v 30 dneh. Če bo vaša zahteva odobrena, vam jo pošljemo preko
nam je znan e-poštni naslov, potrditev, da so bili podatki prilagojeni.

Pravica do omejitve obdelave
Ves čas si pridržujete pravico do omejitve podatkov, ki jih obdelujemo, ki so povezani ali so lahko na njih omejili
tvoja oseba. Tako omejitev lahko zahtevate pri naših stikih, ki so odgovorni za vprašanja zasebnosti. Prejeli boste
odgovor na vašo zahtevo v 30 dneh. Če bo vaša zahteva odobrena, vam jo pošljemo po e-pošti
naslov, ki nam je znan, potrditev, da je obdelava vaših podatkov omejena, dokler se ne odločite za preklic
omejena.

Pravica do prenosljivosti
Ves čas si pridržujete pravico zahtevati podatke, ki jih obdelujemo, ki so povezani ali so lahko
zmanjšati na vašo osebo, ki jo izbere tretja oseba po izbiri. Takšno zahtevo lahko pošljete našim
stik, pristojen za zasebnost. Odgovor na vašo zahtevo boste prejeli v 30 dneh. Če tvoj
Zahteva je odobrena, preko elektronskega naslova, ki nam je znan, vam pošljemo vaše (osebne) račune ali kopije
podatkov, ki smo jih mi ali tretje osebe v imenu nas obdelovali. Zelo verjetno je, da v takšnem primeru lahko
ne ponujamo več naših storitev, ker ne moremo več zagotavljati varnosti podatkov.

Pravica do ugovora in druge pravice
Ves čas si pridržujete pravico, da nasprotujete obdelavi, ki smo jo opravili mi, ali v imenu nas tretji
strank, vaših osebnih podatkov. V primeru takšnega ugovora takoj prenehamo z vsemi obdelavami vaših
podatkov, medtem ko se vaš ugovor preiskuje in obravnava. V primeru upravičenega ugovora se vrnemo
vse račune in / ali kopije osebnih podatkov, ki smo jih mi ali tretje osebe v imenu nas obdelovali do
ta točka in nato prenehajo z obdelavo. Pridržujete si tudi pravico, da niste avtomatizirani
procesi odločanja ali profiliranje. Vaše podatke obdelujemo tako, da ta pravica ne velja.
Če verjamete, da ta pravica velja, vas prosimo, da se obrnete na naš pristojni kontakt
zadeve zasebnosti.

Spremembe politike zasebnosti
Ves čas si pridržujemo pravico do spremembe naše politike zasebnosti. Ta stran se vedno prikaže največ
nedavna različica našega pravilnika o zasebnosti. Ali bi morala nova politika zasebnosti imeti posledice za načine
pred kratkim obdelamo zbrane podatke o vaši osebi, nato pa vas o tem obvestimo po elektronski pošti.

Podatki o podjetju
BonoSana
Amperestraat 11a 1817DE Alkmaar Nederland T (072) 520-7909 E Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo možno uporabo naše spletne strani. Če še naprej uporabljate spletno mesto, predvidevamo, da se strinjate.