•  x 

  Shporta e blerjeve është bosh
 • arna fjetjeje
  Terapitë e terapisë së gjumit

  Teknologji revolucionare me përbërës natyralë

  • Stimulimi i gjumit
  • Zgjat të qëndrojë në gjumë
  • Rritni kohën e gjumit
  • Freskon zgjoheni

  Blej në internet TANI!

yje ikonë
100% natyror

përbërës natyralë

yje ikonë
JO Addictive

pa efekte anësore Addictive

yje ikonë
SHTYPI I ngadaltë

doza graduale mbi 8 orë

yje ikonë
BIOAVAILIBILITETI

4 herë përgjigje dhe efekt më i lartë

 • Keni probleme gjumi?
 • Përbërësit 100% natyralë
 • Përbërësit 100% natyralë

  Fara e gjumit përmban një përzierje të përbërësve që përmirësojnë gjumin. Përbërësi kryesor është magnezi, i cili ndihmon trupin të bëjë melatonin. Ekzistojnë studime të shumta që tregojnë se magnezi mineral luan një rol të madh në proceset e gjumit. Magnezi ndihmon për të fjetur më lehtë.

  Përbërësit e tjerë natyralë stimulojnë fazat e tjera të gjumit si: Kaliumi, Zinku, 5-HTP, Ashwaganda, Chamomille, lulja e Pasionit, rrënja e Valerianës, HOPS, Melatonin dhe L-Theanine.

  Lexo më shumë

 • Teknologji Revolucionare Patch
 • Teknologji Revolucionare Patch

  Produktet oralë vuajnë nga First-Pass-Effect dhe bioavilabiliteti është vetëm 15%. Foshnja e gjumit ka bioavilibilitet 4 herë më të lartë (75%). Për shkak të lëshimit të ngadaltë copëza jep një dozë graduale mbi 8 orë. Asnjë maja nuk ndodh për shkak të një doze të papritur të lartë.
  • Bio-disponueshmëria 4 herë më e lartë
  • lëshim i ngadaltë në 6-8 orë

  • Efekti i foshnjës së gjumit është më i fortë, më i gjatë dhe më i barabartë.

  Blej online


DO T R REMOHNI KESTU Simbolet

Lodhje gjatë ditës

Lodhje gjatë ditës

Fokusi i dobët

Fokusi i dobët

Ankthi dhe Stresi

Ankthi dhe Stresi

Luhatje humori

Luhatje humori

 • Le të flasim shkenca
 • Le të flasim shkenca

  Produktet oralë duhet të treten para se substancat të hyjnë në qarkullimin e gjakut. Kjo quhet në terma mjekësorë: Firts-Pass-Effect. Trupi duhet të tretet dhe gjatë këtij procesi stomaku, muri i stomakut, mëlçia dhe veshkat prishen përbërësit. Administrimi transdermal ka një efekt shumë të barabartë dhe është shumë i sigurt. Efekti është shumë më i shpejtë dhe më i përshtatshëm për pacientin.

  Lexoni artikullin Pharmacytimes

Stimulimi i rënies në gjumë

Stimulimi i rënies në gjumë

Zgjat të qëndrojë në gjumë

Zgjat të qëndrojë në gjumë

Rivendos gjumin REM

Rivendos gjumin REM

Rritni kohën e gjumit

Rritni kohën e gjumit

Freskon zgjoheni

Freskon zgjoheni

 • Buy & Try

  Fijet e gjumit ju ndihmojnë të bini në gjumë më mirë, të flini gjumë dhe të zgjoheni më shumë të pushuar.
  • Dorëzim i shpejtë, në magazinë
  • Metoda e pagesës së sigurt SSL
  • Blerje e sigurt: anëtarja ValueShop
  • Metodat më të pagesave ndërkombëtare të pranuara!

  Buy & Try

15% Discount

15% Discount

Bleni 1 pako me 30 arna.
Tani nga 29,95 € për 24,95 €

Blej online

20% Discount

20% Discount

Bleni 2 pako me 60 arna.
Tani nga 59,90 € për 47,95 €.

Blej online

25% Discount

25% Discount

Bleni 3 pako me 90 arna.
Tani nga 89,85 € për 67,95 €.

Blej online

Ne përdorim cookie për t'ju garantuar përvojën në faqen tonë të internetit në mënyrën më të mirë të mundshme. Nëse vazhdoni të përdorni faqen e internetit, supozojmë se jeni dakord.