•  x 

    Karrocë bosh
  • arna fjetjeje

Webshop

€ 24,95
Discount:

Copa fjetjeje 30 copë

Marka: BonoSana Paketimi: kuti Përmbajtja: 30 copëza / netë Përbërësit: Magenium, Kalium, Zink, 5-HTP, Ashwaganda, Kamomil, Lule pasioni, Rrënja e Valerianës, Hop dhe L-Theanine.

✓ Në magazinë
✓ në dispozicion direkt
✓ Urdhërohet para orës 5 të pasdites, dërguar në të njëjtën ditë
Mail Posta e letrës - nuk keni pse të qëndroni në shtëpi

€ 49,95
Discount:

Copa fjetjeje 60 copë

Marka: BonoSana Paketimi: kuti Përmbajtja: 2x 30 = 60 arna / netë Përbërësit: Magenium, Kalium, Zink, 5-HTP, Ashwaganda, Kamomil, Lule pasioni, Rrënja e Valerianës, Hop dhe L-Theanine.

✓ Në magazinë
✓ në dispozicion direkt
✓ Urdhërohet para orës 5 të pasdites, dërguar në të njëjtën ditë
Mail Posta e letrës - nuk keni pse të qëndroni në shtëpi

€ 74,95
Discount:

Copa fjetjeje 90 copë

Marka: BonoSana Paketimi: kuti Përmbajtja: 3x 30 = 90 arna / netë Përbërësit: Magenium, Kalium, Zink, 5-HTP, Ashwaganda, Kamomil, Lule pasioni, Rrënja e Valerianës, Hop dhe L-Theanine.

✓ Në magazinë
✓ në dispozicion direkt
✓ Urdhërohet para orës 5 të pasdites, dërguar në të njëjtën ditë
Mail Posta e letrës - nuk keni pse të qëndroni në shtëpi

Ne përdorim cookie për t'ju garantuar përvojën në faqen tonë të internetit në mënyrën më të mirë të mundshme. Nëse vazhdoni të përdorni faqen e internetit, supozojmë se jeni dakord.