•  x 

    Karrocë bosh
  • arna fjetjeje

Copa fjetjeje 60 copë

Marka: BonoSana
Paketimi: kuti
Përmbajtja: 2x 30 = 60 arna / netë
Përbërësit: Magenium, Kalium, Zink, 5-HTP, Ashwaganda, Kamomil, Passion Flower, Rrënja Valeriane, Hop dhe L-Theanine.

✓ Në magazinë
✓ në dispozicion direkt
✓ Urdhërohet para orës 5 të pasdites, dërguar në të njëjtën ditë
Mail Posta e letrës - nuk keni pse të qëndroni në shtëpi


€ 53,95
Zbritje

Bie në gjumë, rri në gjumë, zgjohu i rifreskuar

Fuqia e natyrës
- 100% përbërës natyralë
- Jo Addictive
- Lëshimi i ngadaltë (6-8 orë)
- Disponueshmëri e lartë e disponueshme

P BRFITIMET PSDRFUNDIMTARE
Përfitimi kryesor i foshnjës së gjumit është se ka një bioavilibilitet shumë më të mirë (4 herë më i lartë) sesa një produkt oral. Për shkak të lëshimit të ngadaltë copëza jep një dozë graduale mbi 8 orë. Asnjë maja nuk ndodh për shkak të një doze të papritur të lartë. Për këtë efekti është më i gjatë dhe më i barabartë.

PGRRBRSIT PER PATCH
Fara e gjumit përmban një përzierje të përbërësve që përmirësojnë gjumin. Përbërësi kryesor është magnezi, i cili ndihmon trupin të bëjë melatonin. Ekzistojnë studime të shumta që tregojnë se magnezi mineral luan një rol të madh në proceset e gjumit. Magnezi ndihmon për të fjetur më lehtë. Përbërësit: 400mg magnez (100%? DV), kalium 65mg (1,5%? DV), 5-HTP 65mg,? Zink 5mg (5,4% ?? DV). Kompleks shtesë: Ekstrakt Ashwaganda, ekstrakt kamomille, ekstrakt lulesh Passion, ekstrakt rrënjë Valeriane, HOPS, L-Theanine. ?? * Vlera ditore e pa përcaktuar

UDHËZIMET PËR PËRDORIM
1.) Aplikoni 1 orë para gjumit. ??
2.) Qëroni mbështjelljen dhe aplikojeni copëzën në lëkurë pa flokë, të pastër dhe të thatë. Vendet më të mira në trup: jashtë shovenit, parakrahut të brendshëm, majës së këmbës, kraharorit, shpinës së poshtme ose kofshës së sipërme. Ndryshoni vendin në trup dhe lëkurë për rezultate më të mira. ??
3.) Përdorni vazhdimisht për një minimum prej 14 netësh. Rezultatet dhe përgjigja ndryshojnë për person. ??
4.) Hiqni copëzën në mëngjes pas zgjimit.

Ne përdorim cookie për t'ju garantuar përvojën në faqen tonë të internetit në mënyrën më të mirë të mundshme. Nëse vazhdoni të përdorni faqen e internetit, supozojmë se jeni dakord.